Catalunya foto a foto

CATALUNYA FOTO A FOTO és un nou projecte que pretén descobrir la geografia catalana, els seus paisatges i el seu patrimoni a través de la fotografia. Aquest cicle de sortides de descoberta fotogràfica està vertebrat en les 42 comarques catalanes. Durant els propers anys realitzarem 42 tallers per a descobrir els indrets més fotogènics de Catalunya.

 

Quina durada té cada activitat? Aquests tallers fotogràfics seran sempre en cap de setmana, però a diferència dels tallers tradicionals pots participar tot el cap de setmana o un sol dia, dissabte o diumenge. Durant els tallers aprendràs fotografia, però l’objectiu principal és el de descobrir les localitzacions més fotogèniques i interessants per tal d’aconseguir bones fotografies. Tot i que CATALUNYA FOTO A FOTO està pensat com un cicle de 42 activitats, tu pots participar en una sola, o en totes les que vulguis. No hi ha un mínim ni un màxim.

 

Quin nivell fotogràfic i físic he de tenir? No has de tenir cap nivell de coneixements fotogràfics mínims. Podràs capturar les millors llums i els millors paisatges tan si portes un equip avançat i complet com si tens una senzilla càmera. Durant l’activitat, a més, aprendràs a optimitzar els resultats del teu equip i adquiriràs alguns coneixements bàsics de fotografia de paisatge. El nivell físic necessari varia en funció de la comarca, però les activitats programades sempre són accessibles i aptes per a tots els nivells; no necessites una preparació addicional.

 

Quin cost té l’activitat? Si vens un dia, el cost és de 80 €. Si vens els dos dies, el cost és de 140 €. També pots comprar un abonament de 5 dies, que costa 325 €. Si portes un amic que mai hagi fet una activitat amb nosaltres, els dos tindreu un descompte de 10 €. Entre els participants de cada activitat es sortejarà una subscripció anual a la revista impresa Descobrir Catalunya.

 

Si vols, pots descarregar-te aquest PDF informatiu CATALUNYA FOTO A FOTO o escriure a relanzon@photosfera.com

 

ACTIVITATS PROGRAMADES
A continuació pots veure les activitats del cicle que tenim programades. Anirem penjant més a mesura que avanci el calendari: